_mom3503 Burcu7260 ben altı aydır kullanıyorum.Herhangi bir yan etkisi kabızlık durumu görmedim.Degerimi çok güzel yükseltti
Simge_celen_ozyildiz_ Burcu7260 bende kullanıyorum degerlerim hakkında bilgim yok açıkçası ama herhangi bir yan etkisi yok 😊
Hamileyim00 Burcu7260 kullanıyorum 3 damla olarak ama başka doktorum faydası yok dedi onun verdiğini o beğenmiyor onun verdiğini o doktorları anlamıyorum gerçekten
ZhreV Simge_celen_ozyildiz_ her ay düzenli olarak sağlık ocağına gidip tahlil verin kan ve idrar eksik kalan şeyleri sağlık ocağındaki doktorunuz ve ebeniz takibe alıyor tansiyon vs bebek kalp atışı bunlara bakılıyor ihmal etmeyin tavsiyem
Aysuturkay Ben de kullanıyorum sadece büyük tuvaletimin rengi koyu yeşil oldu sayesinde normalmiş sizinde olursa korkmayın diye söylüyorum 😂
ZhreV Aysuturkay bana günde 1 ya da 2 damla dediler sadece hiç yeşil olmadı siz kaç ölçü kullaniyorsunuz yeşil olmaz ama ya :( farklı bişey yemiş olabilir misiniz o zaten bir damla maksimum iki damla fıstlatılıyor
Simge_celen_ozyildiz_ ZhreV canım şehir Hastanesi’ne gidiyorum her hafta düzenli olarak riskli gebelik geçirdiğim için aksi bir durum olsaydı söylerlerdi diye düşünüyorum 🤭
Aysuturkay ZhreV damla şeklinde değilde bir fıs şeklinde alıyorum günde 1 kere, yapıyormuş doktorumada sordum tabi başka vitaminlerde kullanıyorum onlarında etkisi vardır illaki