Papatya-09 24 haftalığım. İki gündür dişim çok ağrıyor doktoruma sordum lokal anestezi ile tedavi yaptırabilirsin dedi. Pazartesi gidicem diş doktoruna. Lokal anestezinin bebeğe bi zararı olur mu yaptıran var mı yardımcı olur musunuz lütfen korkuyorum
Hndgn Papatya-09 23 haftalığım bende sol tarafımda alt dişim çürüyor yine sol tarafımda dişimin üstüne diş çıkıyor yirmilik , tedavi sürecini paylaşırmısın
Linaa90 Papatya-09 benim de 20 lik şişti çekmek gerekiyor ama doğumdan sonra dedi doktorumda Prof. Sadece dişlerimi temizletip geldim
Hrdl Papatya-09 33 haftalık hamileyim dolgu yaptırdım çektirdim dr o anestezisinin bebeğe zararı yok diş ağrılı bi işlem olduğu için iğne vurulurken tedavi olunurken kendimizi kastırınız için erken doğum riski oluyor o yüzden vermiyorlar
Nurrdmr15 Papatya-09 bende çektirdim 13 14 hafta civarıydı doktorum lokal anestezinin çocuğa hiçbir zararı olmaz bulunduğu bölgeyi uyuşturuyor sadece dedi 35 haftalık olduk hiç sıkıntı yaşamadım ikiz gebelik birde benimki doktorum o enfeksiyon daha zararlı çocuğa demişti
Hndgn Papatya-09 aaa çok sevindim yarın bende bi gideyim ilk kadın doğuma mı gitmemiz gerekiyor dişçiye mi
Papatya-09 Ben mesajla sordum lokal anestezi ile tedavi edilebilir yazdı. İkisi de özel doktor eğer devlette yaptıracaksınız yazılı kağıt isteyebilirler
Minikkoalam11 Papatya-09 bnde aynı sıkıntıdan gidecektim dişçiye kadın doğum doktorum sorun olmayacağını yaptırabileceğimi söyledi ama dişçiye gittiğimde dişçiye doktorum sorun olmaz dedi dememe rağmen yapmadı dişimi bebeğe zararı olabilir doğumdan sonra gel dedi almadı beni
Esrashshshssh limonvari bende çektirdim korkmayın hiç birsey olmuyor hatta ne kadar üzüldüm ki neden o kadar beklemişim diye
limonvari Esrashshshssh 37 haftayim diye kimse yanaşmıyor. Varsa çeken klinik doktor vs hemen yaptırmak istiyorum