Aydenizzzzzzz Hanımlar 15 haftalık hamileyim büyük ihtimalle kız bebek olduğunu söyledi doktorum sizce yanılma olur mu😬 bu durumu yaşayan oldu mu??
zumrasmom1 Aydenizzzzzzz 11. Haftadan beri kız bebek diyorlar. 25. Haftadayim herşeyi kız bebek için aldık ayarladık ama rüyalarımda hep erkek bebek doguruyorum 😂 gerçekten bebek erkek çıkarsa zort olurum bissuru eşya kıyafet çöp olur
Rana26 Aydenizzzzzzz 14 haftalık erkek dediler cinsiyet partisi yaptık 😂 1 hafta sonra farklı doktora muayenem vardı kız olduğu öğrendik 😂
Aydenizzzzzzz İnanmıyorum 🫣 peki yüzde kaç ihtimal vermişti size hatırlıyor musunz ikş doktor gördğ ikiside kız dedi bana
Aydenizzzzzzz zumrasmom1 Bu haftadan sonra daha değişmez ya erkek kendini hemen belli ediyor çünkü benim oğlumu 12. Haftada hemen anladı kız zor tahmin ediliyor ama
Elfsenack zumrasmom1 bende erkek bebek görüyorum geçen hatta erkek doğurmuşum onu emzirmeye çalışıyordum üstüne diğer akşam yeşillik gördüm yeşillikte erkek bebek diyorlar ama bana kız dedi doktor ben 30. Haftada tekrar bir baktırıcam 😂🙊
zumrasmom1 Aydenizzzzzzz valla bilmiyorjm 11 haftalıkken kıza benziyor dedi 15 haftalık olduk kesin kız dedi. Birkaç farklı doktora gittim hepsi kız dedi hiç erkek diyen olmadı inşallah kızdır 😍
Aydenizzzzzzz Ne zor şey beklemek kesinleşsede güzel güzel alışverişini yapsam diye sabırsızlanıyorum 🥰
Elfsenack zumrasmom1 amin senin değişirse bilgilendir beni 😂 bende zaten erkek olsa başlık atar burada sohbet açarım kesin 😁😁
Aydenizzzzzzz zumrasmom1 inşallah hayırlısı olsun canm bende çok kı istiyorum bir oğlum var ikinci hamileliğim ama içimde çok kız iateği var Rabbm bütün evlatlarımızı hayırlı eylesin sağlıcakla kucağımıza alallm inşallah 🥰
Rana26 Aydenizzzzzzz 2. Olduğu için yanılmaz dedik ya ondan erken oldu 😂 şuan 26 haftalığız renkli de kesin kız olduğunu öğrendik alışverişe başladık şükür 😂😂
Arzueymen Kızlar geçen sene doğum yapmıştım hastanede tanıdığım biri aynı zamanda doğum yapıyorduk o zamana kadar erkek biliyordu fakat kız bebek doğurdu 😂