Tugba5261 Bebeğim 5 aylık oldu sütüm azaldı artırmak için ne yapabilirim en etkili şeyler nedir yardımcı olur musunuz?
Baharoloji Tugba5261 kaba bir tabir olacak ama emzirme danışmanı bana inekleri baz al demişti sadece ot ve su :) yani yeşilllik ve su :) bitki çayları ile de destekleyebilriisiniz e bebekte süt arttırıcı diye çaylar var
Tugba5261 Sare571 sütümün azaldığını düşünüp daha da üzülüyorum stres oluyorum artırmak için birşeyler yapmaya çalışıyorum bitki çayları içiyorum suyu da artırdım
Tugba5261 Baharoloji teşekkür ederim süt artırıcı çaylar da var hippin arada ondan da içiyorum suyu da çok içmeye çalışıyorum bir anda kesilmesinden korkuyorum
Tugba5261 semaa_ onu denemedim ama solgarın b12 vitaminini almıştım o da fayda ediyordu geç değil dimi bu vitamini kullanmam için 5. aydayız tekrar çoğalması mümkün müdür
Twobabysmom Tugba5261 Su ve mutluluk en iyi gelen şeyler. Bol bol su için ve mutlu olun rahatlayın siz mükemmel bir annesiniz 💐
WiseMom Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim