Daisy0000 Asel_27 Herkes mide bulantısı yaşayacak diye bir şey yok canım.. Bende doğuma kadar toplasan 3kez mide bulantısı olmuştur.Yani normal bir durum
Asel_27 cancik İlk hamileliğimden sonra bir kez hamile kaldım 8ci haftasında kalbi durdu bir kaç ay sonra yine hamile kaldım yine olmadı gözüm korktu,ne olsa araştırıp soruyorum ultrasona gidene kadara kafayı çok takıyorum🤦🏻♀️
Asel_27 Daisy0000 ay bilmiyorum ya herseye tedirgin oluyorum.Aslinda ikinci cocugum ama yinede cok endisheliyim bu konularda😕
Ezgikrgz Asel_27 tabiii kişiden kişiye göre değişiyor benimde geç başladı 6. Aydayız hâlâ bulanıyor ilaç kullanıyorum😌
Minikperi Asel_27 benim ilm hamileliğim berabertı ilk 3 ay bulantı kusma vs resmen kabus. İkinci hamileliğim şimdi 10. haftadayız hiç bulantım yok 😅 hormonlardan canım 🌸
Asel_27 Minikperi benimde ilk hamileligim oyleydi makarnadan baska bisey yemiyodum herseye midem bulaniyodu.Ama simdilik iyiyim yinede bi sorayim dedim normalmi bulantinin olmamasi)🥰
Aslaninannesi01 Asel_27 gayet normal ilk gebeliğim de bir kere bile midem bulanmadi şükredin şanslısınız
sabinalazimi Ben 38 haftayı bitirdim 39-un 2-ci günündüyim. Bi kere bile mide bulantısı yaşamadım. Yani normal🥰
BurcuSTopsakal Asel_27 28.haftamda 1 kere bulantım oldu, daha da olmadı canım. Kesinlikle veli nimet 😬 her bünyede olmuyor. Ama üzülüyordum ben de, göbeğim de geç çıktı, hiç hamile gibi hissetmiyordum. Şimdi 34üz, haphamile hissediyorum kendimi 🤣
Gamze4127 Normal bence ben 6. Haftada kusmaya başladım 15. Haftaydı daha kusuyordum herşey kokuyordu 31. Haftadayım yine başladı🥲
Bebegim3444 Asel_27 cok şanslısın. İlk günden beri mide bulantısı kusma hamileliğin tadını çıkaramıyorum ve insanın hayat kalitesi gerçekten düşüyor.
Masal-10 Asel_27 Ne midem bulandı ne kustum bende yaşamadım hiç çok şükür bebeğim 18.haftada heralde sıkıntı olmaz artık diye düşünüyorum:)
suzanacar Asel_27 ah arkadaşım ben 18. Haftayı prilam kullanıyorum günde 1 tane yemek yiyemem yoksa. Herkesin hamileliği kendi vücuduna özel oluyor. Benim vücudumun hormonlar verdiği tepki ile seninki aynı olmuyor. Mide bulantısı da öyle geçebilir belki uzun sürer önemli olan çocuğu besleyecek gıdalar tüketmen. Takılma çok sıkma canını da. Allah başka dert vermesin de diren 🤣 bunlar zor ama geçici ve güzel anılar olacak biz annelere.