Oglusumkizim Doktor hap verdi onu ictim sancilarim icinde serum takti benim gbi olan varmi pazartesi tekrar gdecem ama dogum yaptiracak gbi
Meneksedemir Oglusumkizim sürekli takip etmek gerekiyo canım tansiyon yükselmesi genellikle gebelik zehirlenmesi belirtisi olabiliyor
1prensesannesi_ Oglusumkizim canım sırf tansiyonum yüksek diye doğum yaptırdılar kendi sancılarım olmayınca acilmam da olmadı 2 cmde kaldı sezeryan oldum mecburen inşallah kolay doğumlar nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻🥺🥺
Oglusumkizim Meneksedemir tansiyonumu surekli takip ediyorum doktorum da pazartesi gene gel dedi zten
Umutku Oglusumkizim 13 8 çokta korkulacak bir tansiyon değil canım benim 15 16 hatta 18 leri bile gördü erken doğum yaptım ama senin kontrol altına alınacak bir seviyede bence korkma hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah
elfgrk Panik yapmayın benim tansiyonum 16/9 çıktı ekstra tahliller yapıldı onlar temiz çıkınca eve gönderdi doktorun günde üç kere ölçüm yapıyorum genel olarak hep 13/8 13/7 falan çıkıyo sınır 16/10 muş 16/10 olursa hemen gel dedi doktorum
elfgrk Oglusumkizim 13/8 çokda fazla değil neden ilaç verdi ki doktorunuz tabi o daha doğrusunu biliyodur benimde öyle ama ben ilaç kullanmıyorum
Oglusumkizim elfgrk bilmem kontrol amacli verdi galiba zten bir.iki gun daha idare et dedi buyuk.ihtimalle alacak bebegi