Begovicka Herkese iyi aksamlar, Sıklıkla çarpıntım oluyor. Sizde de var mi ayni durum? Neler yapiyorsunuz bunun icin? 9 haftalik hamileyim. Sali gunu randevum var. su anda carpintim var, fikrinizi merak ettim.
Daisy0000 Begovicka Bende 30lu haftalarda olmuştu ,bebek büyüdüğü ve organlara baskı yaptığı için normal denmişti
Birkucukprens Begovicka demir ilacını düzenli kullan demişti doktorum bana çok düzenli kullanmamıştım öncesinde tansiyon la alakalı oluyor demişti sonra düzeldi
Aryayy8 Bende de aynısı oldu canim 7-8. Haftada başladı 13-14. Haftaya kadar devam etti büyüyen bebek nedeniyle kalp daha fazla kan pompaliyormus ondan oluyormuş çarpıntın olduğunda yastıksız bir şekilde kafanı koy ve ayaklarını yukarıya uzat ♥️
Begovicka Birkucukprens tansiyonum genelde normal, olcuyorum ama kalbim gum gum :D demir ilaci da vermedi bana. Demirim iyi sanirim.
Birkucukprens Begovicka bnde doktoruma söylemiştim kan sonuçlarım iyi ise kullanmak istemiyorum takviye diye gebelikte kullanmalısın demişti. Bilmiyorum yani benm 150 ye kadar çıkıyordu çarpıntım oğlumu WC kaldırıp oturtsam kalbim çarpıyordu kan ilacından sonra baya rahatladım
Birkucukprens Begovicka doktorunuza söyleyin mutlaka sizi daha iyi yönlendirir bnde bu şekilde oldu ama merdiven bile çıkamıyordum çarpıntıdan iki bardak çay içsem çarpıntı başlıyor du ne alaka onu bilmiyorum 😀