zumrasmom1 Kızlar bu sitede uyku seti beğendim ama güvenilir mi değil mi bilmiyorum. Alışveriş yapıp tecrübesini paylaşmak isteyen var mı
Beyzabasyigitt zumrasmom1 Ben sitesinden veya uygulamasından değil de direkt mağazasından Alışveriş yaptım gayet güzel ürünleri var
Daisy0000 zumrasmom1 Evet güvenilir canım.E bebek gibi kurumsal ,bulunduğum ilde koccaman şubeleri var,biz bebek arabasını vs buradan aldık
Mineklc zumrasmom1 ürünleri çok güzel yumuşacık kıyafetler falan çok kaliteli ama mağazasından biliyorum ben internetten alışveriş yapmadım
zumrasmom1 Beyzabasyigitt yaa çok teşekkür ederim 😍 ürünlerin kalitesi falan güzel mi yani beğendiniz mi
Beyzabasyigitt zumrasmom1 Kıyafet falan almadım biberon aldım sadece ama mağazayı gezindim baya kumaş kalitesi ürün kalitesi güzel geldi bana
Sukran2022 zumrasmom1 yap kız yap bende direk mağazadan Alışveriş yaptım çoğu marka var zaten orada güzel
zumrasmom1 Beyzabasyigitt çok teşekkür ederim içim rahatladi. Bende beğendigim ürünü alayım o zaman 😍🌸
Beyzabasyigitt zumrasmom1 Ebebek Civil gibi bir mağaza zaten Türkiye genelinde 10 kadar mağazası var diye biliyorum güvenebilirsiniz o yüzden ☺️
zumrasmom1 Daisy0000 çok teşekkür ederim gerçekten tereddutum vardı uyku seti de çok hoşuma gitti buraya sorayım dedim iyi ki varsınız canım anneler 🤍🧡
zumrasmom1 Daisy0000 güle güle kullanın. Benim bulunduğum yerde şubesi yok hiç görmedim ama ürün sitede hoşuma gitti ve benzeri Instagram’da 1600 TL iken beğendiğim ürün 700 TL. Çok sevindim teşekkür ederim 😍
zumrasmom1 Beyzabasyigitt benim bulunduğum yerde şubesi yok o yüzden ilk defa denk geldim çok teşekkür ederim 😍
zumrasmom1 Mineklc sitede de mağazada olan ürünler vardır diye düşünüyorum. İyi düşünelim iyi olsun 😂
Nhlhmz11 zumrasmom1 ben hemen hemen herşeyi babymall den aldım, park besk, bebek arabası , oto koltuk, zıbın vs bir sürü şey 😇
Hzzz zumrasmom1 gayet guvenilir bir site gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz.E bebekten farki yok besigimizi ve diger eksiklerimizi aldik oradan