minnakannesi38 Kızlarr 32 haftalık olduk yürüyüs dogumu kolaylastırır diyorlar başlamalıymym yoksa erkenmi daha ?
Cagla87 minnakannesi38 Benim erken doğum riski var diye doktor yasaklamıştı. Bu hafta progestanı günde 2ye çıkarıp yarım saat yürüyüş yapabilirsin dedi. Başlayamadım daha 😔 Tek başıma yürümek istemiyorum.
Ebrusfr Cagla87 ben de progeston kullanıuorum suan yürüme dedı doktor gunde ıkı tane ıcıyorum agrılarım çok oluyor
Cagla87 minnakannesi38 31 haftalık oldum canım. Miyomlardan dolayı risk vardı. Ama doktorum normal doğum istediği için artık yürümeye başla dedi.
deletedmom301 Bende 30 haftaligim doktor bebeğin dönmesi için yat dinlen yürüme dedi. Kafam karışık napmam lazım ya
Hgemr deletedmom301 Bana da drum 32.haftadan 35.haftaya kadar dinlen,soluna yat ve ayakta çok kalma,demişti. Bebeğim yandı eğer poposunu yerleştirirse dönmez demişti,dediğini yaptım 35.haftada döndüğünü öğrendim 😊 drunuzu dinleyin derim.
Aydanbrahimli Yurumek her zaman faydalidir. Ben ilk gunden yuruyorum. Son haftalardayim kilometreleri arttirdim baya gunde 4-5 km . Ne kadar erken baslasaniz o kadar faydali olur