rumeysattnc zlmchnklc ayy bende burda bekleyim bende sare istiyorum ama yanına yakışan isim bulamadık☺️
MasalAlparslanMom zlmchnklc Ben Hüma Sare koyacaktım. Eşimle isimelrimizin baş harfi ve anlamları ikisininde güzel diye.esim rüyasında masal koyduğunu görünce Masal Sare oldu😅 Hüma Sare içimde ukde kaldı
zlmchnklc rumeysattnc ya çok güzel tok geliyo ağır bi karakteri olur gibi kulağa ama kısa bi isim daha olsa iyi olur 😊
zlmchnklc Deletedmom_053 ilayı çevrem ilayda olarak algıladı ilay ne ilayda deriz diyorlar sinir oldum caydım
zlmchnklc Papatya_2022 aslında böyle karar verdik ama elifi bi türlü kabul edemiyorum lisede saç baş kavga ettiğim kızın adı travmatik çok güzel isim ama kızıma koyma fikri sinemedi içime eşim çok istemişti
rumeysattnc zlmchnklc eşim ikra istiyordu bende sare ismini gördüm anlamıda hoşuma gitti eşimde kabul etti ama onunda içinde kalsın istemiyorum ikra sare uyumlu olmuyor diyorum başka isim bul yanına
Papatya_2022 zlmchnklc bence Elif çok güzel bir isim eğer cinsiyeti öğrendiğimizde ikinci bebemin kız olursa Elif koymayı düşünüyoruz eşim le ilki erkek ti
Minikperi zlmchnklc Elif Sare, Ayşe Sare, Fatma Sare. Bence Sare’nin yanına klasik isimler daha çok uyuyor 🌸