subatmasali Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım ama şuan evde ölçüyorum kahvaltı öncesi açlık 100 kahvaltıdan 1 saat sonra tokluk kan şekeri 153 çıktı bugün ilk kez başladım. Nasıl değerler var mı fikriniz ?
Aselirmak subatmasali çok az yüksek özellikle tokluklariniz benimde gebelik sekerim var 160-170-200 ile İnsülin başlandı malesef geçmiş olsun
Xcbaby subatmasali degerleriniz yüksek seker yüklemesi yaptirin bence 2 dilim baklavaya eşit testten sonra tatliya dikkat eder durumu eşitlersiniz yine.
subatmasali Basakhilal doktorum gördü normal ama sınırda dedi. Sağlık ocağında ölçtür dedi. Ben kendim evde ölçüyorum. Bugün başladım öğlen uyanıyorum o saatte uyandığım için mi yüksek çıktı acaba ?
Basakhilal subatmasali fark etmez bence sonuçta açlık şekerinizi ölcüyorsunuz. Ben bugün tokluk ölçtüm 90 çıktı mesela sizinki sınırdaysa dikkat etmeniz gerekir
Xcbaby subatmasali korkulacak birsey yok icecegin tadi kötü degil hiç ben cok rahat yaptirdim tatliyla da hic aram yoktur icmem oyle seyler normalde ama asitsiz meyveli soda bildiginiz biraz da psikolojik kendinizi sartlamayin böyle kötü olacagim diye.