baybarsmom Masalin_annesiii muhabbet hanıma gidiyorum muayene 650 normal 10 bin zorunlu sezaryen 17 isteğe bağlı sezaryen 30
AycinGozuacik Merhaba, hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende bugün 6+0 allah nasip ederse ilk kontrolüme pazartesi reyhan hoca ya gidicem medipol bahçelievlere
Masalin_annesiii AycinGozuacik kesinlikle derya hanima gidin şiddetle önerim.ikinci doğumum olucak Allah’ın izniyle ♥️♥️
AycinGozuacik Bir tane arkadaşımla bugün konuştum normal 12 bin sezeryan 15-16 civarı dedi oda 25 haftalık hamile yakında ücreti tam belli olur haber veririm dedi öğrenirsem muhakkak yazarız sizede
Masalin_annesiii AycinGozuacik teşekkür ederim doğrudur ozmn cunki temmuzdan önce 9 bin diyorlardı♥️♥️ haber bekliyor olucam yinede🥰
Halilesma baybarsmom merhaba hala muhabbet hanıma mi gidiyorsunuz ilgisi nasıl ultasonu net mi renkli de acıyor mu birde güncel muayene ücreti nedir bu ay gitmeyi düşünüyorum da
AleynaNefes Masalin_annesiii kusura bakmayın yeni yazabildim doğum yaptığım için Mubabbet Haliloğlu ile devam ettim cokta memnunum tavsiye ederim
Ayfer- AleynaNefes merhaba gözünüz Aydın. Sezeryan mı oldunuz acaba? Normal doğum ise sancı odasıyla ilgili bilgi almak isterim sizden?
Mervedmrts Bende Muhabbet hanıma gidiyorum son 25 günüm doğum için çarşamba ücret hakkında konuşucam herşey dahil mi doktor hastanede olmazsa ne kadar ödeyip getirtebiliyorum bilgi almak için
AleynaNefes Mervedmrts ben sezaryen yaptığım için ne kadara getirebilirsiniz vs bilmiyorum direk doktorla konusmanız daha mantıklı olur