NobleMom Kızlar 35. haftamdayım. Bu haftalarda bebek hareketleri azalır mı artar mı? İlk hamileliğim beş sene önceydi hiç bir şey hatırlamıyorum nasıl olduğuna dair. Son bir haftadır azaldı hareketleri eskisi kadar belirgin net hareketleri yok. Hep bi kıpırdanıyor ama güçlü değil. Geçen hafta doktorum döndüğünü kanala girdiğini söylemişti. Böyle olunca hareketler azalıyor muydu?
NobleMom Asyos34 Hareket azalması normal değil diyenleri görmüştüm burda 🤷🏻♀️ Çarşamba kontrolüm var doktoruma soracağım o zaman ama bide buraya sormak istedim
Asyos34 NobleMom yine takipte kalın uyuyorlar genelde 34 hafta canım acımıyor değil artık kaburgam bobregım
Saliha7 Benim 34 ten sonra hep azaldı. Belli durumlarda ( yemek yemek, türk kahv içmek, soluma yatmak) hareketlerini hissediyordum. Sebebi maşaAllah aldığı kilolar yerinin daralması tabi. Şuan 38 deyim hala daha öyle artı olarak su içtiğimde tepki veriyor 😂
NobleMom Saliha7 Maaşallah az kalmış sizinde 🙂 Su azalıncada bebek hareketleri azalıyor ya ondan biraz taktım kafama sanırım. Çarşamba kontrolümde soracağım bende doktoruma 🙂
NobleMom Asyos34 Evet benimde öyle eskisi kadar canımı yakan hareketleri yok 🙂 Daha yavaş yavaş hareket ediyor. Öyle yapcam bakalım çarşambaya kadar dikkat ederim
Nefised Bence hissettiğiniz sürece ufak hareketleri normal bazen 1 hafta az az hareket ettiği oluyor 1 hafta tekmelerden yerimde durdurmuyor benim öyle ama bir sorun yok diyor doktorum
Sudamla Bende 35.haftadayim sadece yemek yediğimde su içtiğimde hareket ediyor onun dışında sadece minik minik kımıldamalar var bu postu görünce biraz olsun rahatladım