Eflinnisa Ayshababy ilk oğlumda 3 kere idrar testi yaptm negatif cıktı aynı gün kan verdim değerim 19 cıkmıştı
Deletedmom_053 Ayshababy ben kırk gün adet olmamıştım defalarca test yapıp negatif sonuç almıştım adetim bittikten sonra hamile olduğumu öğrendim🙂
Ayshababy Deletedmom_053 2g ay gecikmem var testler bi pozitif bi negatif 24 unde doktora gidicem karnım hamile gibi şişti
Deletedmom_053 Ayshababy evet 3 gün ama o kadar test yapmıştım ki umrumda olmadı sonra eşim gel test yapalım dedi pozitifti Bazen geç döllenme olabiliyor☺️
Eflinnisa Ayshababy 2 gün geçmiştim günümü 13 de ilişki olmuştu 15 de olmam gerekiyordu hasta olmadım 17 de test yaptm cıkmadı kan verdim orda 19 cıkmıştı
Ayshababy Deletedmom_053 bazilarin teste hiç cıkmıyormüş Benim cok farkli bi pozitif oluyor bakıyorum negatif
Minikkalp04 Kızlar bugün adet günüm ama olmadım ağrım da yok test yaptım negatif pozitife dönme ihtimali var Mı
Lelalela Minikkalp04 merhaba son durum ne acaba benim de bat bugün olmadım ama her an olacakmışım gibi hissediyorum