yenibirannis 32+3 bugün 3 4 saat dişardaydım hareket halindeydim ama oturdumda coğu zmn şimdi sağ tarafda belim ve kalcam ağrıyo bebek hareketli yorgunluktanmıdır yoksa sancımı sancı da nasıl bişi bilmiyorum korkuyorm dün kontrolde herşey normal güzeldi ama
gamzecgr yenibirannis yorgunluktan bence 19 haftalık benim ama birazcık dolanayım fazladan belim kalçam ayrılcak gibi oluyor akşamına
piemses_annesi yenibirannis yorulmustur vücut canım hiç stres yapma bende de öyle oluodu alıştım sonra
gmz1212 yenibirannis yorgunluk oluyor bende 31+2 yim geçen hafta öyle oldum sağ bacağıma vurdu hatta ağrısı vajina da batma oldu 2 gün ağrısı geçmedi doktora söyledim yorgunluk tan dedi dinlenince geçecek dedi , geçti ama çok yorulursam yada yürürsem yine oluyor
piemses_annesi yenibirannis ılık duş al uzan geçer canım geçmezse de bir doktora görünürsün çok duramayacak haldysen doğumhaneye falan gidersin ebeler bakar
yenibirannis piemses_annesi yok ya oturdum geçmedi uzandım şimdi geçti çok şükür ay nası rahatladım bide duşa giriyim şimdi😇 Dr dan bide uzaktaym dün kontrolde bi sorun yoktu ama genede korktum
yenibirannis gmz1212 Bnmde bişeyim yoktu dısarı çıkıp geldikten sonra oldu zaten ya ama gene korktum son aylarımız artık çok yorgunluğa gelmiyorz☺
cokkasmabeabi yenibirannis yorulmuşsundur ağrılar ondan. Tam oturunca da bebek hareketlenmeye başlıyor nu sefer. Bana da oluyor her zaman