Arkadaşlar başka şehirden mersine geldim city hospital da dilek güler hoca ya son 5 takibini yaptırdım doğuma 13 gün kaldı hep sen normal dogurursun diyordu son iki muayenede dogurmayacagimi ima etmeye başladı çatı muayenesi yaptı bu gün ya okadar canim yandı ki … eldiveni takmasiyla daldirmasi bir oldu hazir degildim canim acıdı eldiven kuru olduğu için dedim jel sürmedi muayene yapicam demedi elini çıkarttı bidaha daldirdi aaa dedi sen daha buna dayanamiyorsun catin cok dar sen normal doğum yapamazsın dedi .. bide ilk cinsel ilişkiye girdiğinde de zor olmuştur cok dar dedi bu çatı kemiğinin darlığı nereye ilgili tam olarak ben anlamadım cinsel ilişkiye alakası ne anlamadım çatı muayenesi kac dakika sürüyor öyle elini sokup çıkarınca hemen bitiyor mu bir dk bile sürmedi çünkü
Doğuma kaldi 13 gün beni başka doktor normal doğum için kabul eder mi bilmiyorum normal doğum yapıp yapamayacağımı öğrenmek için başka iki doktora gidicem biri üniversitede prof diğeri devlette normal doğum yapabilirsin derse ben hangi doktora gidiyim bilmiyorum kabul ederim bilmiyorum birde bu doktor özelde 12 bine normal doğum için kabul etmişti maddi durumum 15 in üzerinde verebilecek kadar da iyi değil bana önerebileceğiniz bir doktor var mı devlette yap demeyin lütfen normal doğumdan da sezaryenden de çok korkuyorum sancı çekerken de olsa sezaryen de olsam esim benimle içeri girecek çünkü