Tusse18 EvrimAnac 70 110 yanlış hatırlamıyorsam daha kullanmadık ama kurduk baktık anne yanı oluyor kademeli sallanıyor da alt açma yeri gözleri vs var ben çok beğendim daha pahalı ürünlere gerek yok gayet iş görür içine de yatastan yatak aldım
MerveTeyze zumrasmom1 o parayı versem çocuktan sonra boşa gitmesin diye ben yatarım ikinci üçüncüyü yapmayacaksam 😂
Gayekaragoz EvrimAnac evet ölçüleri öyle anne yanı özelliği var. Alt açma minderi var. Yatak hediyesiydi kendi sitesinden siparişte
rainss EvrimAnac Ebebektekilerle kıyasladım boyutunu ona göre verdim eğer yatağınız alçak kalıyorsa kullanım kolaylığı için tercih edebilirsiniz
NesliMomm EvrimAnac Elele Madre park yatak aldık dün yeni kurduk gayet güzel kullanışlıya benziyor ☺️
EvrimAnac NesliMomm güle güle kullanın canım hangi yataktan aldınız içinden yatak hediyeli çıkıyor sanırım ama büyüyünce yaylı yatak mı alsam diye düşündüm ben
NesliMomm EvrimAnac Teşekkür ederim canım saol. İçindeki yatağı kullanmayacağım bizim oralarda yatak içine döşek yapılıyor. Annem yaptırdı,onu kullanacağım.