Mom-girl-Baby Merhaba doktorunuz ne sıklıkla ne kadar süre sonra bir sonraki kontrol için çağırıyor henüz 7+5 günlük İlk muayene gittim kese göründü 1 hafta sonra çağırdı bebek kalp atışını duyduk çok şükür 2 hafta sonra tekrardan çağırdı
KuzeyinAnnesi10 Mom-girl-Baby başlarda 1 ayda bir gidiyrodum riskim olmadığı için son haftalarda 2 haftaya 1 haftaya düşüyormuş ben bazen 1 buçuk aya bile çıkarıyorum devlet hastanesine gidiyorum çam sakuraya. Özellerde ve riskli gebelikler de daha çok çağırıyorlar ama bi kac randevu sonra 1 aya çıkar canım
monarosamommy Mom-girl-Baby Rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🌸4 hafta da bir gidiyorum Allahın izniyle 28 .hafta ya kadar böyle olacak herhalde ondan sonra 2 haftada bir giderim diye düşünüyorum
Nslhn_dyg Mom-girl-Baby 7 haftalık hamileyim çarşamba günü kalp atışını duyduk çok şükür 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum eğer acil birşey olursa gel mutlaka dedi bnm karaciğerimde ve böbreğim de kullandığım ilaçlar biraz tahribat yaptı sadece p.tesi tahlil yaptırıp göstereceğim
Poncik38 Mom-girl-Baby 38 haftaligm. Bu zamana kadar hep ayda 1 geldm. Bundan sonra da randevu yok doğumu beklcm
gamzecgr Mom-girl-Baby 15 günde bir gidiyorum bir muayene bir kontrol olucak şekilde sırayla ama ikiz gebelik olduğu için eğer çoğul gebelik ya da risk yoksa ayda bir çağırıyorlar genelde
Arzuanne Kalp atışından sonra 11 12 ye kadar gerek yok eğer riskli değilse benim de 2 haftada bir çağrıyor da o kadar gerek yok ben zaten randevu ne xamsn bulursam gidiyorum genelde 3 haftada bir ortlama buluyorum
Alizee Mom-girl-Baby ben 3 haftadan bir gidiyordum ilk trimester, sonra 4 aydan bir oldu. Bu ara progestan iğne yaptırdığım için her hafta gidiyorum iğnemi yapıyorum. 25+1
Baharoloji Mom-girl-Baby ilk 3 ay haftada bir sonra iki haftada bir çağırıyor 34. Haftadayım bir riskim yok risk durumunuz varsa daha sıkta çağırabilir
skrbsrl Mom-girl-Baby daha önce Bi kaybım olduğu için ilk başlarda haftada 1 gittim ama normalde de 2 haftada 1 çağıriyordu 😊 en son gittiğimde 10 haftaliktim, 2 hafta sonra cagirdi 😊
Mom-girl-Baby Arkadaşlar anladığım kadarıyla doktordan doktora değişiyor 2 haftada giden de var 1ay sonra gidenlerde var umarım risk olduğu için kısa sürede çağırmıyordur çünkü böyle bişey söylenmedi muaneye gittiğimde herşey yolunda gidiyor dedi doktor çok şükür