Asyabuse teyzecim 10 yaş büyükle evlenmen veya işin okulun gram umrumda değil. Kaç yaşına gelmişsin bir zahmet okul oku. Senden fazla üniversite hayatı görmüşümdür ama görgüsüz gibi gerek yok şunu bunu okudum demeye. Fotoğrafına bakılınca işini gücünü alıp evlenmişsen normaldir. Şu diğer teyzemizse tüm konuşmalara bakarsan orta yaş sendromu yaşayan psikolojik sorunları olan sürekli kustuğundan bebeği beslemeyip yemek yiyenleri kendine dert eden biri. Benim en başında laf ettiğim kişiler özellikle beslenmeyen kilo almayayım diyen kişiler, sende triplere girip yaş konusunu kendine dert edip saldırayım moduna geçmişsin ama 17-18inde 30 yaşındakine kaçıp gitmediysen alınmana gerek yok. O teyzenin eğer teyze değilse bu dediğim kesimden olması gerekiyor. Haliyle daha olgunlaşmadan okumadan etmeden kocaya gittiğinden genç ve cahil biriylede iletişim kurmaya çalışıyor olabilirim. Ayrıca patates kızartması gibi şeyler yiyende yok, protein demişim sende sırf konuşmak için onları yiyip kilo almak gibi ortaya bir şey atmışsın o cahil kadını desteklemek amaçlı. Size tavsiyem konuşmaların hepsine bakıp birilerinin neyi ne amaçla dediğini algılamaya çalışmanız. Halbuki o kadar üniversite okudum işim var falan diye atlamışsınız sorarlar o üniversiteleri okudunda herhangi birinin başka bir kişiye söylediğini üstüne alınıp dertlenecek cevap yetiştirme derdine düşecek kadar okuduğunu anlama problemin mi var diye. Buradaki diyaloglar benimle şu hayatsız milleti dert edip kuduran kadın arasında, siz veya başka herhangi birinin ay böyle demiş bende hemen üstüme alınayım diyerek lafa atlamasına gerek yok. Zaten bir tane hastalıklı insan kudurup kudurup yazıyor, cevap vermeyince de utanmadan kocasını çocuğunu bebeğini bırakıp buraya yazıyor birde gereksiz triplere gerek yok. Kimsenin saçmalıklarını çekmeme gerek yok, herkesin kocası çeksin. Kendini aç bırakıp çocuğu geri kalsın sonrada ağlasın dursun banane. Ama çocuğu için iyi beslenen birinide bir zahmet kimse kendine dert etmesin. Bir dönem bu sıkıntılılar yüzünden ister istemez kafaya takma durumu oldu, sonra durup düşündüm kendimi aç bırakıp çocuğu beslemesem çocuğuma zarar ondan önemlisi yok gözümde. Eşimde arkamda, hayatımda güzel, maddiyatımda var. Sporumu yaparım, hiç olmadı liposakşın çözüm olur. Milletin kilosunun derdine düşeceğinize gidince hayatınıza bakın, sizinde bir tuhaf güya işinde gücünde olan insansınız biraz daha algısı açık biri bekliyor insan ama karşılaştığım tiplemeye bakın🤦♀️ her neyse. Kim neye alınıyorsa alınsın, lafım bir kişiye alınanlarsa kendilerine dert ettiklerinden alınmışlardır bu da benim problemim değil. Bu yüzden kimse gelip ağlamasın. Sizede 10 yaş büyük kocanızla, ne olduğu belirsiz bölümlerle ve bulabildiğiniz işinizle (onu tam hatırlayamadım çok dikkat etmeden okudum bu yüzden eğer iş bulabildiyseniz) mutluluklar. Cevapta verseniz aç kapa yapacağım bildirim gitsin diye, malum alıngan tipleri muhatap almak istemiyorum. Herkes gitsin kocasına ağlasın, dertlensin. Alındığınız şeylerde eksikliğiniz olduğundan onu gidermeye bakın, benim problemim değil.