Mryy01 herkes az kilolar almış, sürekli meyveyle beslenen bile var. Valla meyveden başka bir şey yemezsek alınmaz ama çocuğa ne kadar yararı olur tartışılır. Etinden peynirine meyvesine her şeyi yedim 16 kilo aldım şu an 35. haftadayım. Doğuma kadar 4 kilo falanda alırım diye düşünüyorum, bir yanım şu almayanların yaptığı gibi az ye veya meyveden falan ye doğru düzgün beslenme diyor ama acıkmasam dahi bebek için bir şeyler tüketmeye bakıyorum. Sabah bile kalkıp kahvaltımı yapıyorum eşimle birlikte, o işe gittikten sonra uyuyorum biraz daha. Normalde sabahları acıkmam ama bebeğim için yemek daha doğru geliyor. Bana göre bu zaman aşırıya kaçılmadığı sürece aman dikkat edeyim 2-3 kilo alayım zamanı değil. Bir tanıdığım böyle yapıyordu kilo takıntısı var bebek iyi doğdu ama sonra sütü yağsızmış diye kilo almıyor bebeği, o güzelim kilolu bebek zayıfladı gitti. Doktor biraz ye demesine rağmen hâlâ kilo alırım derdine kısıp duruyor haliyle düzelme falanda olmadı aynı durum devam. Yiyeceğim, bebekten sonrada dikkat ederim ama kendimi aç bırakayım tek bir şeyle besleneyim olarak değil, yürüyüşler ve normal bir beslenme düzeninde ilerlemeye bakarım. 1 yaşına falan geldiğinde de spora falan gitmeyi düşünüyorum, belki ek gıda döneminde yemeyi biraz daha kısarım ama aç kalmak veya gece gündüz meyve yiyip tokluk hissini sağlamak pek tercihim değil.🤷♀️ Tercih meselesi tabii…