Ceydakrtpe22 Kızlar 4 aylık olduk biz düğün var doktor bi tehliken yok dedi baştan beri bi tehlikem yoktu hamıleyken düğüne gidip oynayan oldu mu sakin sakin 💃💃💃
batununannesi__ Ceydakrtpe22 ohooo ben mesela 3 aylıktım kuzenimin düğününde oynamıştım eşim otur artık diyip durdu 1 ay sonrada diğer kuzenimin nişanı vardı ondada aynı şekilde bi tehlikem yoktu sadece hoplayıp zıplamadım normal oynadık bişey olmadı şükür
[silindi] Ceydakrtpe22 sen yinede dikkat et canım bende çok atladım zıpladım temizlik dolap ittim felan kuzenim bağırması ile bebek düştü yani ne zaman ne olacağı belli olmaz dikkatli ol sakince git ikiniz içinde en iyisi doğrusu 😍
Serap-asel Ceydakrtpe22 ben 34.haftama kadar gezdım tatıl dün uzun yol hepsını yaptım çok şükür bısey olmadı kendi aracımız olduğu ıcın sorun olmadı
Fatoserin Ceydakrtpe22 ben 5 aylıktım gittim roman havası bile oynadım 6,5 aylıktım gittim hepsini oynadım şimdi ayın 25 i öz ablamın düğünğ var izmir de ona gideceğim 31 haftalıkken 😂
Ceydakrtpe22 batununannesi__ hoplamamak zaten de 😂😂 bi tehlıkesi olduğunu düşünmüyorum ama kafam karıştı 😅
bendeanneoldum_ Ceydakrtpe22 ben valla gitim ağır halay da oynadım çok şükür bişey olmadı bence ağır halay oynayabilirsin kendini yormadiğin sürece