Dyg_07 16+1 hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri kasık ağrılarım devam ediyo bazen cok yoğun hissediyorum bebeğim gayet sağlıklı fakat her an adet olacakmışım gibi hissediyorum doğuma kadar mı sürecek anlayamadım
Scarlett Dyg_07 doktorunuza başvurun. Enfeksiyonda olabilir normal rahim büyümesindende kaynaklanabilir ama doktorunuzun bilgisi olsun. Benimde çok ağrılarım var enfeksiyondan dolayı. 19. Haftadayım. Kramplar için magnezyum verdi doktorum
Brlgry Dyg_07 ben hala kasık ağrısı çekiyorum ara ara ama sizin haftalarınıza kadar hep çektim hamileliğimin başından beri 🤦🏼♀️ Bi ara enfeksiyon çıktı antibiyotikle atlattım doktorum hep rahim büyüyor normal demişti doktorunuza danışın mutlaka
Meryemkpl Biz şuan 17 haftadayız ve hala ağrım var dokdor normal diyor yani ağrıdan hastaneye gittiğimi biliyorum ama doktorun dediği be ek normalden büyük o yüzden rahim de daha çok büyümeye çalışıyor dedi tombik biraz bebek dedi
Dyg_07 Meryemkpl ay böyle adet olacak gibiyim kasıklarımda vajinamda bir hassasiyet yani korkuyorum bazen
Meryemkpl Dyg_07 enfeksiyon için bana fitil verdi. Ve eşimle birlikte olup olmadığımı sordu evet ama eşim temizliğine çok dikkat eder dedim olabilir şuan vücudun çok hassas ve korumasız dedi. Eşinizden yada oturduğunuz kolozetten de kapmış olabilirsiniz
Scarlett Dyg_07 bence biran önce doktorunuza gidin tahlilleri yapsın enfeksiyonsa tedavi başlaması lazım