neverloseyourhope Hanımlar sonunda doguruyorum. Carsamba için saat 8 de sabah gün verdi. Mecbur sezeryan. Bebek iri, baya kilolu olduğu için. Değişik duygular içindeyim. Sizde durumlar nasıl? 38+4 te doğuma giriyorum inşallah
Rabis0446 neverloseyourhope ilk sorum neler yediniz (genetik etkili tabiki) ama beslenme tarzınızı merak ettim Dağlıkla kucağınıza alın inşallah bizimde inşallah 1 eylülde alacaklar
Seydusss neverloseyourhope Hayırla kavuşun inşallah bizim de cuma günü sezaryen olacak inşallah duygular karışık korku heyecan mutluluk hüzün hepsi bir arada 🥲 bebiş kaç kilo bu arada doktor sezaryene yönlendirmiş ya
neverloseyourhope Rabis0446 kilo alsın-almasin diye hiç dikkat etmedim. Normal yedim günlük hayatımda nasıl besleniyorsam. Çokta kilo almadım. En fazla 12 anca. Anlamadım bende. Genetik mi artık neden bilmiyorum. Karnım da o kadar büyümedi.
Rabis0446 neverloseyourhope şaşırtıcı gerçekten nasıl bizimde 2800 çıktı bugün 36+5 ama bir haftada ancak 300 gr aldı haftaya bi bakarım kaç gr alırsa 😂😂
Serpilinumudu neverloseyourhope eğer sezeryan ile doğum düşünmüyorsanız başka bi doktora daha görünün 1 haftada bu kadar kilo alması aşırı fazla
neverloseyourhope nefessmommm öyle oldu valla bizde anlamadık nasıl oldu 😂 doktor sağlıklı, biseyi yok dedi çok şükür en önemlisi o
gudmorningbeya neverloseyourhope ay yanlış ölçmüş olabilir mi ya 1 haftada 1.200 imkansız gibi geldi sahiden ne yediniz 😅
Glsm8787 saglikla kucaginiza alirsiniz allah anali babali büyütsün ben daha yolun basindayim 7 haftaliktir bizlerede dua et benimde düşük tehlikem ve kanama alanim var icerde
neverloseyourhope Glsm8787 hayırlısı olsun inşallah. Kafanıza takip düşünmeyin, en büyük sorun o. İyi düşünün iyi olsun 🌸
neverloseyourhope Serpilinumudu sezeryan dedi zaten doktor. Uzun araştırmalar sonucu doktorumu buldum. Yanlış olan birşey yok.