tambirleydi Kızlar göbeğiniz ve cevresine ağda yaptırıyormusunuz ? Ya cok asırı kıllanma oldu snaki ben iki kere yaptırdım ama yaptırma daha cok coğalır diyolar . Bide bikini bölgesinde de ağda yaptırma erken doğuma sebep olur diyolar hurafe mi bunlar
Firstmomfirstchild tambirleydi sarı tüylüyüm normalde bu kadar karin cevremde olmazdi ama hamilelikte olmaya basladi. Hic almadim almayacağım da bence kendi kendine geri dökülür aldikca daha da artar gibi geliyor 🙂
denizalismom tambirleydi normalde yoktu göbeğimde hiç aldırmadım ama 10 haftalık hamileyim hormonlardan mıdır nedir artmaya başladı benim de 😔
Evrem990 tambirleydi sarıysa göbek kılların tügleerin hic birsey sürme derim.esmersen aldirman gerekebilir:)ben eahat edemedjim eşim göruyor doktor vs.aldiriyorum kendimde rahatsiz oldum
mervemurat16 tambirleydi bikini bölgesi ağdasının erken doğumla alakası yok bence o hurafe.benimde göbeğim kıllanmaya başladı ama aldırmadım henüz çok almayıda planlamıyorum ama ağda yapılınca çoğalmaz gibi aynı düzeyde çıkar
EbruBoluKaya Ben evde komple ağdamı kendim yapıyorum 2 3 hafta sonrasında artık bacak ve genital için kuaföre gitmem gerekecek gibi göremiyorum çünkü
Anneseker Ben hep kuaföre gittim doktoruma danıştım riskli değil gidebilirsin dedi karın bölgem genital bacak hepsini aldırıyorum bende bir sorun olmadı sende doktoruma sorun gidebilirsin bence
tambirleydi Anneseker yani ilk basındna beri yaptırıyorum su an 23.haftadayım herhangi bi problem olmadı hamdolsun
tambirleydi Firstmomfirstchild benim hep oluyodı dökülür diye bekliyordum ama dökülmedi hiç simdi de ultrasona falan gidince öyle kıl olunca utanıyorum biraz aldırdım iki kere detaylıya gidecem bu hafta insallah daha da aldırmam herhalde arttırdığına inanıyor gibiyim
Firstmomfirstchild tambirleydi tabi gözükmesi hos değil. Crop tarzi kiyafetler giymediğim icin almamak taraftariyim. Doktor icinde bilmiyorum. Cok rahatsiz edecek türden değil benimkiler. Rahatsiz olsa zaten ilk esim söyler galiba 😅
EbruBoluKaya tambirleydi 25 haftayı geçtim herhalde 27 den sonra bende o durumda olucam şimdilik çok etkilemiyor
hmyroztl Bende 18 haftalığım normalde tüylerim sarı ama ufaktan kararıyo gibi sadece alt göbeğimi kendim cımbızla alıyorum onun dışında dokunmuyorum dökülüyo diyolar