Rabia_bspnr 40+0 haftalığız dün nişanım geldi doğum yapan annişler nişan geldikten kaç gün sonra doğumunuz oldu
Ikimelekannesi_ Rabia_bspnr bnimde dogumdan 3 gun once nişanım geldi ve bn 40+1 de dogum yptim bu arada nisanim geldikten sonra sancilarim basladi
TheMuhtesem Rabia_bspnr benim perşembe öğleden sonra nişanım geldi, dün muayenede doktor heran gelebilir dedi. Akşam sancım başladı sabaha şiddetlendi, 7de hastaneye geldim 10da doğurdum 💫
kahvesever__ Rabia_bspnr sabah nişanım gelmişti gece suyum gelmişti öyle hastaneye gittim bir gün sonra doğum yaptım
Z_e_y_a_gul TheMuhtesem nişanın rengi nasıldı benim de dün geldi de ama benim kuyu kuamda sümüksü ve rengi vardı nişan mı değil mi anlayamadım ve kaç haftalıktiniz
TheMuhtesem Z_e_y_a_gul benim bembeyaz, normal akıntıya göre yoğun ve büyüktü. Mukus kıvamında sümüksü ama kişiden kişiye göre çok değişiyormuş.37+0da nişan geldi
Ilosunuz1 Rabia_bspnr benimde nişanim geldi ama sadece ağrılarım sancılarım arttı 🥺 daha suyum gelmedi zaten çok erken benim için
Rabia_bspnr Bende bekliyorum daha sancı felan yok inşaallah sağlıkla kucağıma alırım sabırsızlanıyorum artık 😄
Z_e_y_a_gul TheMuhtesem maşallah ne güzel Allah bağışlasın darısı bizlerin olsun benim de aynı öyle geldi nişanim 38+4 te dün öğlen de geldi bugün de biraz daha geldi dünkü den azdı inşallah yakında doğumum olur
Baharoloji Rabia_bspnr 2 gün sonra doğum yapmıştım hafif açılmam başladı suni sancı ile desteklediler