Mti2209 Merhaba kızlar 2. Bebeğimi kucağıma alalı 11 gün oldu . İlk hamileliğimde 10 kilo almıştım ve doğumdan sonra hemen 40 günde kilom gitmişti . Ama bu sefer 20 kilo aldım 10 kilom yine hızlı bir şekilde gitti ama sanırım artık durdu . Yediklerime çok dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum sebze meyve ağırlıklı . Emziriyorum da bu arada . Ama sanki kilo vermeicem gibi hissediyorum moralim çok bozuluyor boyum da kısa ve bu durumu çok kafama takıyorum . Siz ne kadar kiloyu ne kadar zamanda verdiniz ?
Daisy0000 Mti2209 23kg aldım,doğum yapalı 1 ay 24gün oldu ,12kg gitti ,10-11 kg daha vermem lazım ama ne yazık ki spor yapacak vakit yok,diyette yapamam sütüm az.. Moralim çok bozuk hiçbir kıyafetim olmuyor
Busraakay_26 Mti2209 30 kilo aldım kızım 2 ay 15 günlük ben 21 kiloyu verdim ama diğeri kaldı spor ile vericem onuda
minnosanasi Mti2209 ilk dogumda 21 kilo almistim 13 kilosu 49 gun icinde gitti bebek 6 aylik oldugunda eski kiloma donmustum tamamen 1- emzirdim 2- bol bol temizlik yemek vs ayaktaydim oturacak vaktim olmadi 3- 6 aya kadar ki bebegimin uyku problemi yuzunden uyumadim 4- bos anlarimda youtubede ebru salli pilates videolarini yaptim ama en fazla 2 hafta yapmisimdir 5- spor salonuna yazildim sadece 1 ay gidebildim usendim devam etmedim 6- yememe dikkat etmedim normal yedim ictim zaten asiri yeme huyum pek yoktur 7 bol su ictim zaten emzirirken insanin cani surekli su icmek istiyo Kisacasi hareket halindeydim hep esim annelerimiz gelsin yardim etsin sen bebekle ilgilen sadece yorulma vs dedi hep ama ben kabul etmedim her isimi kendim gordum ve 6 ayin sonunda hamile kaldigim kiloya donmustum Suan 39 haftalik oldum dogurmak uzereyim 20 kilo aldim dogurana kadar 21 olur muhtemelen ama yine veririm diye dusunuyorum insallah .
Mti2209 Daisy0000 insanın morali gerçekten çok bozuluyor inşallah en kısa zamanda bütün hepsini veririz
Daisy0000 Mti2209 İnşallah diğer türlü insan içine çıkasım gelmiyor … Yarın görümcemin çocuğunun doğum gününe davetliyiz,bikaç aile konu komşuda olacak bakıp bakıp yorum yapacaklar inceleyecekler, sırf bunu yaşamamak için bi bahane bulup gitmeyeceğim
Gamzekck_ Oğlumda 7 kilo verip doğumda geri almıştım. Bu hamileliğindede eksiye düşüyorum inşallah çok kilo almam sonradan 🙁