Fatma-1024 Kızlar sabah uyandım halsizlik, iştahsızlık ve hafif mide bulantım vardı. 21 haftalık hamileyim, daha dün doktoruma gittim her şey yolundaydı, tuvalete çıkma isteğim var ama afedersiniz ishalden korkuyorum. Normal mi
KuzeyinAnnesi10 Fatma-1024 kullandığınız ilaçlardan olabilir ara ara malesef böyle hamilelikte oluyor bu duş alın rahatlatır bi ıhlamur falan için
KuzeyinAnnesi10 Fatma-1024 tabi rahat edecekseniz gidin ama büyük ihtimalle bi sıkıntı yoktur ishal varda bünye susuz kalır en azından bi serum takarlar danışmakta fayda var
Fatma-1024 İşte ishalden korkuyorum, tıpkı o karın ağrısı gibi hafif bi ağrı ve iştahsızlık halsizlik takip ediyor
Fatma-1024 Acile gitti , kalp atışlarını dinledim çok şükür bi sıkıntı yok. Alttan muayenede etti onu pek anlayamadım onada normal dedi doktor. Bir sıkıntı olmadığını söyleyerek gönderdi beni. Karın ağrım var biraz umarım oda geçer
tgbadlgzr Fatma-1024 bende 21. Haftadayım ve benimde 2 gündür ara ara karın ağrım geliyor normal sanırım
sevaldqn1 Ara ara benimde oluyor 25. Haftadayım biraz yürüyüş yapınca geçiyor ve ishal olayı bende de var bir yandan da o ağrı yapıyor 🫠
Fatma-1024 sevaldqn1 kızlar ishal olmuşum, doktor alttan muayenede ve ultrasonda bişi yok demişti gönderdi beni, az önce lavaboya gittim ishal olmuşum tehlikeli mi
KuzeyinAnnesi10 Fatma-1024 demir ilacı kullanıyorsan normal ve hormonlardan sürekli değişiyor 1 saat önce ishalken 1 saat sonra kabız givi oluyorsun malesef annelik zor iş canım
sevaldqn1 Fatma-1024 ben demir kullaniyorum o yuzden belki sende kullaniyorsan olabilir ama genede doktoruna sorup icini rahatlatabilirsin canım
KuzeyinAnnesi10 Melodimm benimde bel ve kasık bide bu aralar çok fazla hareketini hissediyorum vuruyor sanki
KuzeyinAnnesi10 Fatma-1024 armut yiyebilirisn muz falan düzenler çok fazlaysa 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi toz hali olacak üzerine limon da altın 5 6 damla onu yiyin heme ishali kesiyor bebeğe de zararı yok canım biraz ağızda acilik oluyro ama bol bol su içebilrisin
Fatma-1024 sevaldqn1 demir kullanıyorum, bugün 2 kere böyle oldum , kalp atışlarıda dinledim içim rahat etsin diye , ama korkuyorum
Basakhilal Fatma-1024 demir hapı yapabiliyor. Ayrıcw demir hapı dışkının rengini siyah yapiyor telaşlanmayim
Fatma-1024 Basakhilal evet benimde rengi öyle. Ama demir ilacına yeni başlamadım. Yinede normal mi sizce