Guler11- Kızlar hayırlı günler 22 haftalık hamileyim ilk gebeliğim kendiliğinden bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum elimi koyarsam hissediyorum bazen ,doktor karın duvarimin kalın olduğunu söyledi benimle aynı durumu yaşayan var mı normal midir
Mavisim3457 Guler11- Kalın demişse bebeğin biraz daha büyüyüp hareketlerin sertleştiğinde daha hissedebilir olur bence. Ben yaşamadım sadece bilgi paylaşıyorum. Günde 10 hareket normal kabul ediliyor. Dinlenme halindeyken nasıl hissediyorsun peki
Zekiye45- Bende aynı şekil canım ya 21haftalıkız prensesim mi gamsız yoksa gerçekten kalın mı bilmiyorum🤣 bi öğlenlerde sol kasığımın oraya bi toplanıyor karnım sert oluyor sıkışıyor sende de öyle mi? Sabahları ve akşamları anca yatınca hissediyorum oynaması elimi koyunca daha da hissediyorum ama eşim daha hissetmiyor ilk gebeliklerde geç hissediliyormuş ve 24 haftasına kadar vaktimiz varmış iyice hissetmek için💕
Mavisim3457 OYSSS minnoşlar Rabbim sağlık versin ikinize de güzel anneler. Gün içinde kendinizi çok yormayın, yorulunca da bebek dinlenmeye geçiyor.