Akdasd Hanımlar ekmek tüketiyor musunuz ? Tüketiyorsanız hangi ekmek beyaz mı kepek mi ? Gerçi her ikisinden uzak durun diyo ama
Amargi_nes Akdasd vala ben karisik. Beyaz kepekli pide tandir ekmegi hepsinden yiyorum. Unu kendimiz uretiyoruz. En doğalından 😊
Gonul35 Onceden sadece beyaz ekmek yerdim ama yuzde 80nin vucuduma seker olarak dondugunu ogrendgmden beri tam bugday yada eksi maya ekmek tuketiyorum en sagliklisi bunlarmis
Akdasd Bende genelde kepek yiyorum ama sanırım tam buğdaya geçsem iyi olacak bimde yada 101 de varmıdır
deletedmom734 Akdasd ne bulsam ekmek namına götürüyorum ekmeksiz içim kalkıyor kilo aldı başını gitti doğum sonrası bakcaz neler olcak
Scarlett Akdasd ben beyaz ekmekten tiksiniyorum niyeyse kokuyormuş gibi geliyor. Tam buğday yiyorum artık. Gebelik istemsizce diyete soktu beni 😂
1850 Akdasd valla ekmeksiz doymuyorum beyaz ekmege devam kısıtlama getirmedim kendime fazlada kılo almadım zaten😉
ebrarmom08 Akdasd valla kayınvalidem bazlama ekmek yapiyo kahvaltida felan onu tukrtiyorum cok guzel gidiyo 😁
Glcdmrdmr Akdasd Ekmek çok nadir yiyorum genellikle kahvaltıda 1 dilim felan kepekli yemeye gayret ediyorum
Btugl Akdasd bana hep tam buğday tuket dediler ama beyaz ekmekten vazgecemedim çok şükür çok kiloda almadım 🤗