Kubrakarahan Kızlar makinem siyah çamaşırlarda beyaz deterjan lekesi bırakıyor siyahlara özel perwol kullanıyorum 60 derece de yıkıyorum ama sorun devam ediyor bebeğin ilk kıyafetlerini yıkıycam ama içime asla sinmiyor nasıl çözerim bunsorunu
bebegimmm60 Kubrakarahan çamaşır makinesi temizleyicisi ile bir kere boş çalıştır makinenin içi temizlensin belki düzelir
defnezumram Kubrakarahan makinanda ilave su tuşu yok mu benimkide öyleydi ona basıp yıkatıyorum şu an sorunum kalmadı
Evafor Kubrakarahan canım koyu renkler 40 drc yikanir ve çamaşır çok koyarsan eğer ki iyi durulama yapmaz bu gibi durumlarda kireç çözücü kullan ve makine temizliği ile alakalı olabilir ve ayrıca bir tur daha durulama yap böylece iki kez durulamada kalmaz bişi yine aynı durum olursa bunları yaptığında teknik servis elemanı cagiraacaksin mecburen
ZumrasMom_ Kubrakarahan makineye koyduğun camaşır az da çokta olsa deterjan çok faa koyulmamalı birde toz deterjanda siyahlarda leke bırakabilir
[silindi] Siyahları 30-40 derece de yıkamayı deneyebilirsin ben hep 30 derece de yıkıyorum iz kalmıyor