cokkasmabeabi Hil7889 çocuğun yemek borusu nasıl çıkmış anne karnında diye düşündüm bi an.. Gerçekten anlayana madalya lazım
Evafor Demirela terbiyesizlik dedigin doğruyu söylemem mi oldu cahil cuhala olsa bu soruyu sormaz Dr sor o kadar tepki vereceksen yani Allah Allah ya cidden işiniz gücünüz yok tuhaf birşey hayır kaç yaşında kadınlarımız motor ve ATV veya farklı araçlara scooter gibi bunlar tehlikeli bunu bile cozememis insanlar çocuk olsa bilir neyse iyi günler
Karbaby Evafor ona gelene kadaaar önceki postlarına bak arkadaşım, elektronik sigara içse olur muymuş alkol almış 3 yudum bişey olur muymuş onları bilmeyen ne bilsin kordon bağını ajsjdk
Evafor Karbaby valla ne bileyim ki şaşırıp kalıyorum hayir insan sorar mantıklı birşeyler olur yardımcı olmak adına yorum yapılır yada daha önce aynı şeyi yaşayan olur vs bir fikir edinir gibi buranın amacı bu ama banane senin kayinvalidenin sorunları yok sigara içimi yok şu yok bu cidden artık akıl işi oda yok sanırım açılan poslartlar cidden sinir bozucu ve linclenecek kadar varlar artık görmek okumak zorunda değiliz tabi ama mantıklı şeyler sorun be biraz da
Karbaby cokkasmabeabi ama neyse arkadaşlar forumda bu saçma sorularlar gereksiz kalabalık yapmamak için ortak hesap kullanıyorlar bizim de biraz anlayışlı olmamız lazım.
KadersizMelek Pinklove senin mi benim mi, hele bazıları miydem,hayla vs şeyler yazıyor çıldırıyorum. Hayatınız da hiç mi tv izlemediniz,türkçe dersi görmediniz onu geçtim bir sözlük alıp bakmadınız?? Gerçekten vahim bir durum 🤦🏻♀️
Karbaby KadersizMelek ona şükreder olduk ya az önce bir hesaba denk geldim istisnasız bütün postlarında doğru yazdığı tek bir kelime yok. Yine iki üç tanesini yanlış yazana şükretmek lazım ahsjdk
KadersizMelek Pinklove benimde tahammül edemediğim konulardan gerçekten çok aşırı derecede sinirleniyorum görünce
Pnrpnr_ Demirela 10 gündür 17.haftamdayım diye saçma sapan postlar açıp durmuş ya. Moderatörler nasıl görmüyor bu başlıkları aklım almıyor 🤷 çocuğun yemek yediği boru nasıl çıkar soruya bak. 17 haftalık olmuşsun ne kadar doğru orası tartışılır da çocuğun gelişimini hiç mi takip etmiyorsun, bu kadar cahillik de pes yani. Vallahi milletin işi gücü yok burada trollük peşinde.
Pnrpnr_ cokkasmabeabi aynen öyle 😂 nasıl denk getirmişlerse ikisi de 17. Haftasında 10 gündür. Yalan yaaa işsiz güçsüz saçma sapan insanların aklınca trollemeye çalışmaları işte 🤷😂