Elfnrclk Melike_4949 bnde bi de ek olarak ishal yaptı dünden beri içmiyorum ilacı hala ishal devam ediyor
Elfnrclk myprincessgirl çok kötü gerçekten bana günde 2 dedi ama yok sürekli wc deyim yarın konuşacağım bnde bakalım
Feyzabeyoglu Elfnrclk ilk gebeligimde sabah kahvaltıdan bi saat önce aliyodum bana zarari yoktu. Bu gebeligimde de oroferon diye bi ilac kullanıyorum kahvaltıdan bi saat önce yine. İsterseniz ilacı degistirmeyi isteyin. Benim de kan degerim 7 idi
Elfnrclk Feyzabeyoglu Feyzabeyoglu bugün gittim doktora değiştirdi aslında yükseltmek için kullanılan en iyi ilaç dedi ama bana yan etkisi çok olduğundan seruma karıştırılandan yazdı
Oznurckr Elfnrclk kesinlikle bu ilaç bende de ciddi mise bulantısı yapıyor, sabah 1 akşam 1 olarak içilmesi yazıyor ama ben 2 günde 1 içiyorum oda sadece sabahları, yapamıyorum üstüne de durmuyorum inşallah ileride problem yaratmaz bana
Feyzabeyoglu Elfnrclk hmm evet bikac kiside daha okumuştum yan etkileri yasadigini. Umarım bundan sonra daha iyi olursunuz
seymamehtap Elfnrclk ben gece yatmadan önce içiyorum bi sorun yaşamadım .. başlarda biraz kabızlık yapmıştı şimdi o da kalmadı
Elfnrclk Feyzabeyoglu öyle oluyor maalesef şimdi de raporlu kan takviyesi verdi ama eczacı 1500 küsür bir ödeme söylüyor fiyat farkı diye onu araştıracağım şimdi bir de
DidemB Elfnrclk ilaç kusma bulantı mide ağrısı yaptığından ben hep değiştirttim onu en güzeli gyneferondu benim için
Elfnrclk DidemB herkesin bünyesinde farklı etkiler gösteriyor demekki doktorum yükseltmek için çok iyi bir ilaç aslında ama size yan etki yaptıysa değiştirelim tabi hemen dedi