Ceren0735 Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kalp atışını duymuştuk bugun sabah idrardan sonra pecete ile sildikten sonra beyaz renkte akıntı içinde ise az az kahve rengi akıntı vardı başına gelenler bilgi verebilir mi
nb- Ceren0735 doktora görünmende fayda varö bu haftalarda normal olabilir ama riskli bi durumda olabilir riske atma bence doktora bi görün
Esraaa4242 Ceren0735 19 haftalık oluyorum hala ara ara oluyor normal diyor bana doktor o haftalarda daha sık oluyordu benim ama şuan çok nadir
catandgirlmom Ceren0735 bendede o haftalarda kahverengi lekelenme olmuştu doktorum ilaç yazmıştı fitik olarak sabah akşam kulllanınca geçmişti
ESRAFS Kahverengi akıntı normal olabiliyor yine de dikkat edersiniz. Ancak kırmızı ve pembeye dönerse risk teşkil ediyor demek
Cmleszr Esraaa4242 aynısı bende de var 18+5 deyim 8 haftadan beri lekelenme yaşıyorum banada normal diyorlar 🤔
Ceren0735 Doktorla görüştüm telefonda progestan fitil vajinal kullanamıyorum alerji yaptığı için yutabilirsin dedi sabah akşam 1 er adet pazartesiye randevü verdi korkulacak bir şey yok dedi
Zeynosarel Ceren0735 fitil alerji yaptgnı nasıl anladın cnm merk ettim oglumda cok kullanmoştım yine hamileyim eger skntı olur kullanmam gerekirse diye merk ettim
Ceren0735 Zeynosarel şişlik yapıyordu kaşıntı yapıyordu doktor da fitil e alerjin var dedi o yüzden sersemlik yapar ama fitil yutabilirsin demişti
Esraaa4242 Cmleszr olabiliyormuş canım bide idrarda enfeksiyon da çıkıyor benim arada ondanda kaynaklı olabilir diyor ama her hangi bi sıkıntı yok şükür