ElifKarata Minikmucizelere sağlıkla gelsin canım Rabbım kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰 bende bilmisim hani etiketim
Minikmucizelere ElifKarata cok teşekkür ederim siz önce erkek dediniz baska zaman kiz dediniz kiza not etmemi istemistiniz dedim heralde emin değil 😅
ElifKarata Minikmucizelere aaa aynen hatırladım smdi unutmuşum 2 kere yorum yapmistim farkli postlarda sanrm 🤣🤣
2727dfne Minikmucizelere aminn aminn kacıncı haftanda ogrendin ben 12. Haftada ogrenmek istyorum evlilik yıldonumuzde sürpriz olsun
Minikmucizelere 2727dfne 15+6 da ama benim doktorum kesin olunca soylemek istiyo baska arkadasimda bu doktora gidiyo o oyle demisti ozele gidiyosaniz tahminde bulunabilir bence ben ozele gidiyorum ama garantici benim doktor😅
2727dfne Minikmucizelere benim ilk dpgumda da öyleydi 16 da söyledi bide instegramdan cinsiyet tahmini yaptırmıştım o zamanda 20 TL’ye o dogru cıkmıştı 😂
Minikmucizelere 2727dfne ben bi tane instqgranda parasiz bakip bilen var diye sordum ama benimkini bilemedi kiz demisti😅
Minikmucizelere ElifKarata evet olsun bilmistiniz aslında ama sonradan biraz da farkli geldi galiba😅yinede cok teşekkürler 🥰