annelikguzel Merhaba anne adaylari 😊33 haftalik hamileyim..bir ayda 2 kere ultrasyona gitmek bebeye zarari olur mu?
husniyealtun annelikguzel insaAllah olmuyordur. Hele ilk aylardaki ultrason goruntulerinden fotoroman cikartabilirim tedirginlikten o kadar cok gittim ki. Su anda da ozel ve devlette iki yerde takip goruyorum. O yuzden de birden fazla giriyorum ultrasona Rabbim korusun bebeklerimizi
annelikguzel 33 haftalik olmama ragmen hamile kaldigim ilk aydan itibaren ultrasyon cinsiyyetini erkek dese de uykumda hep kizim oldugunu yada kizim olacagini goruyorum ..aklim karisiyor diye baska ultrasyona gitmeyi denemek istiyorum..ne dusunuyorsunuz
Ceku annelikguzel rüyada kız görürsen oğlan oğlan görürsen kız olurmuş bende erkek görmüştüm kızım olacak
Drngrkm annelikguzel detaylıda da ciktiysa değismez bence bu doktorla alakalı.. ultrason cihazı yanlış gostermez doktor yanlis yorumlayabilir belki ama detaylıda net birsey soyledilerse degismez bence. İciniz rahat edecekse baska doktora da gidin
Esratek Ben hep ayda iki kere giriyorum bi zarari yok diye biliyorum ama doktorumda sorun olmayacağı söylüyor bence gidebilirsiniz
Drngrkm Hepimizin ellerinde kurcaladığı telefonlar, modemler inanin ultrasondan daha zararlı.. hamileysek ultrasona gireceğiz yapacak birşey yok ki zaten zararsız..