Fidan_14 Mlke987 Bende 38+4de olmuşdum planlı sezeryan O zamanlar bende post açıyordum erkenmi falan diye çok korkuyordum amma korkucak bişey yokmuş
tambirleydi Kişiye göre değişen bişey değil mi bu? Doktor karar vermiyor mu bebeğin durumuna göre erken diyenleri anlamıs değilim
Mlke987 tambirleydi doktor herşeyi normal dedi 38 den sonra gelişimini tamamlamış sayıyoruz dedi o yüzden o güne gün aldık
Mlke987 Mediha99 ama bebek kendi gelmek istemiş böyle sanki ben zorla çıkarıyormuşum gibi İçimden bi vicdan azabı çekmiyor değilim 🥺🥺
Arassimo Mediha99 37 de dogum yapmak zorunda kalmistim baska sebeplerden ve erken dogdu diye cok uzulmustum “/
SenaBilgin Mlke987 aynı bende öyle düşünüyorum yaa hatta instagram bi doktor var sezeryan dahi olsa bebeğin kendisinin gelmesini bekleyin diyor kafam karışık
Mlke987 Fidan_14 inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi Sanırım planlı sezeryanlar 38 den sonra oluyor hep
Jesca Mlke987 evet.. bebeğimin kilosu sağlığı yerindeydi hiçbir problemi yoktu çok şükür doktor bize tarihler verdi o tarihlerden birini seçtik😊
Mlke987 Huhu21 benimde suan 37+1 dün gittiğimizde 3 kilo 180 gramdı gün aldık 28 ağustosa 3400 3500 olur dedi inşallah
Mlke987 Jesca çok şükür bize de tarih verdi bizde 28 ini seçtik inşallah hersey yolunda gider kaç kilo doğdu bebiş
SenaBilgin Mlke987 banada 38+4 de verdi sezeryan tarihi banada erken geliyor en azından 40 haftayı bulsaydım 🤔
Mlke987 SenaBilgin 40 ta sezeryan için geç Biraz ama 39 u beklesemiydim diye düşünüyorum tabi Çok geç Artık imzaları attık ama yine de kafam karıştı