piemses_annesi Dün hastaneye gittik 1cm açıklık olmuş rahim yumuşamaya başlamış bebiş aşağı inmeye başlamış ne zaman doğum olur sizce kızlar 🫠
Z_e_y_a_gul piemses_annesi kaç haftalık siniz bende doğurmak istiyorum artık bu sıcaklar mahvedeyor 🥴
Rumirum piemses_annesi ilk doğumsa 1 cm açıklık pek bi şey ifade etmiyomuş haftalar sonrada doğum olabilirmiş bir kaç gün içinde de bahtımıza ne çıkarsa artık 😄
Evazada piemses_annesi dün bende gittim 1 cm bende zaten vardi ama bi değişiklik yokmuş sonra eve geldim bir kaç saat sonra kahve rengi bir lekelenme durumu yaşadim nişan mi bilemiyorum programa göre bu gün 40 haftam doldu ama hiç bir şey yok ne yapsamda doğursam🥹
Buse__ylmzz07 piemses_annesi bi egzersiz vs yapıyor musunuz? Bende 38+2 yim daha kanala inmemiş egzersizlerle indirmeye çalışcam😅🥲 doğurmak istiyorum hemen
G12s_18 Evazada ben yerleri eğilerek sildim ara ara sızıntı şeklinde su geliyor yada akıntı pek anlamadım
piemses_annesi Evazada ahaha benimki de sağ gösterip sol vuruyor gelicek diom bakiom sonra tık yok 😅😅
piemses_annesi Evazada aman kız gene git bı görün suyun gelmesini bekleme şu doğum anında gelirse daha rahat doğum yaparsın hastane yakınsa gidebilirsen git nişanin gelmisaa