Melis_tugba Esmaesma 🤦🏼♀️ Beni öldürüyo ya felaket oluyor ne yesem etsem rahat edemiyorum artık midem bulanıyor o asit bogazıma kadar yalıyo ve istifra etmemek elde değil 🤦🏼♀️😭 rabbim yarsımcımız olsun
Linasmommy Esmaesma benim de son bir haftadır mide yanmam durdu ölüyordum ya çok şükür şimdi rahatız 😊
ArzuHmdLh1 Esmaesma sorma ya çok kötü bi ara geçmişti geçen puaça simit yedim başlattı yine yara sanki acı su geliyor ağzıma resmen
Glmgkcmm Çok şükür mide yanması yaşamıyorum dun ki sokla karnımdaki catlaklarin farkina vardım sadece bacak krampi cekiyorum
Mrvdmt Glmgkcmm benimde bacaklarımin arka kısımların da çatlaklar oluşmuş sanırım oralardan kilo almışım demek ki 😕 diz kapagimin arkasında felan damarlarım nasıl kötü gözüküyor Allahtan varis felan yok çok şükür
Yaseminmericli Çok sükür bacak agrılarından başja birşey yok. Mide yanması oluncaya careyı soguk sut içmekte buluyorum. 10dak.sonra son buluyor
Esmaesma ArzuHmdLh1 oluyo bende de adet ahrisi kimi 1 2 saniye sora keciyo her gun deil ara sira.sizdedemi oyle?
ArzuHmdLh1 Esmaesma bende daha uzun sürüyo bi duş falan aldığımda geçiyo salı günü randevum var inş soracam Ozaman