burcuozturk Bebeği daha net görmek için yaptıran varmı yanaklarında ki yağ dokusu oluştuğu için tam güzel görünüyolarmıs detaylı ultrason yaptırdımda bu keyfi için kime benziyo falan☺️☺️ Yaptıran oldumu fiyatlar nedir ki acaba?
Aysek burcuozturk sonomar da 230 lira canım Zafer sivri doktorun adı ama özel hastanelerde de yapılıyormuş daha uygun fiyata ama tam tesisat Yok diye biliyorum. Elleri ayakları parmakları iç organlarına kadar herşeyi görüyorsunuz
Zeliha66 burcuozturk 25+1iz doktorum her gittigimde önce siyah beyaz sonrada renkli bakıyor cogu kezde renkli resim veriyor🤗
burcuozturk dogamoms anlamadınki özele gidiyorm bide hep siyah beyaz bakıyo salakmı sanıyo anlamıyorm😡
burcuozturk dogamoms esentepede nese hanım gecen dedım de gösterdi yoksa gösterdiği yok sanki devlet hastanesi anlamadım
dyg1606 burcuozturk ben emel hanima gidiyorum canm siyah beyaz bakiyo sonrada renkliye geciyo gösteriyo .renkli cikti makinalari veremiyomus ama biz telefonla cekiyoruz uygun pozisyon yakalarsak tabi artik hic gistermiyo bizimki kendini goremiyoruz
Htccprz burcuozturk Ben esentepede emel hanıma gidiyorum her gittiğimde renklide de gösteriyor,detaylıyi da orda yaptirmistim 350ydi yine orda yaptırın
Tazee-annee burcuozturk bende ozele gidiyorum 25haftaligiz doktorum once siyah beyaz muayne ediyo bebegimi daha sonra renkliye cevirip bana izletiyo hareketlerini resimlerimizde hep renkli a5 kagidina basip veriyo
Zeliha66 burcuozturk ben bursadayken medicana hastanesine gidiyodum ordada renkli gösteriyolardi. 2ay önce çoruma tasındık burdaki doktorda önce siyah beyaz sonra renkli bakıyor. Hatta hareketlerine kadar anlatıyo hıckıracak bakin bak simdi uyudu faln diye.