umutunannesi2023 Tucemsiiii ben 37 haftaligim 9 kilo aldim devasa catlaklarim varrr 😒 krem losyon hepsini surdum ama fayda etmedi birazda genetik sanirim herkeste ayni olmuyor 🥰
Tucemsiiii umutunannesi2023 genetik olma durumana katılıyorum olabilir. Annem 3 çocuk doğurdu hiç çatlağı yok belki de ondandır benimki. Tabi vucüt yapısıda önemli
Buss34 buketsb Canım Lierac krem mutlaka kullan ablalarım hamilelik zamanında kullandı bitane bile çatlağı yok bende şimdi onu kullanıyorum ama internetten sipariş et trendyolda 100 tl daha uygun
umutunannesi2023 Tucemsiiii evet benim arkadasim umursamadi hicbirsey kullanmadi tek catlagi yok ben losyon krem kullandim hep ama cok buyuk catlaklarim oldu kisisel bi durum ve bence oldukca doğal can sıkmaya degmez kizlar 🥰🥰❤️
Dodomoms Tucemsiiii derinin elastik olup olmaması çok etkiliyor benim derim hep kuru ve gergindi kendimi bildim bileli ve ilk hamilelikte komple bacak karın kalça catlamistim malesef krem su kilo hiç biri bı ise yaramiyo olacaksa oluyor 😥
Tucemsiiii umutunannesi2023 ben de öyle aklıma gelirse 28. Haftadan sonra bir iki kere çörek otu yağı kullandım okadar 💓 bazı şeyleri takmamak lazım ya amannn😂