Parlakk Kızlar sorum başlıkta 4 güne ilacım bitiyor 11+3 te bitmiş oluyor tekrar alıp devam mı etmeliyim doktordan sira alamadim henüz sizler kaçıncı haftada bıraktınız?
Defnecigim Parlakk Ben hamileliğim boyunca takviye kullandım çünkü değerlerim düşüktü. Bu 2. Hamileliğim depolarım doluydu ve mide bulantıl olduğu için kullanamadım. Ama yine mide bulantım geçince hamileliğim boyunca kullanacağım. Ayrıca emzirirken de kullanıyorum
Parlakk Defnecigim benimde ikinci hamileliğim ilkinde 12. Haftada bıraktım diye hatırlıyorum ama bunda bilemedim
meraklimel Parlakk sizin daha çok erken kullanmaya devam edersiniz bence, doktordan doktora değişiyor ben de farklı vitaminlere başladığımda bırakmıştım 25. haftada gittiğimde doktor kullanmaya devam etmemi söylemişti…
Parlakk meraklimel doktora soracaktım aslında ama randevum iptal edilmiş devlete gidiyorum olmazsa sağlık ocağına gidip bir sorayim kararsız kaldım çok
gulcanak02_ Parlakk ben 4+3 ken öğrenmiştim o günden sonra doktorum 90 lı bir dolik asit verdi bitene kadar kullandım birdaha vermedi çünkü diğer vitaminlere başladım