Yagmurben kızlar baya bu süreçte kanka olduk ha sizle de ..Instagram kullanıcı adınızı verin de biz takipleşelim bari 🤣🤣🤣 asyasemin Buse_98
Yagmurben asyasemin bende çıktım takipten ama benim mesajıma cevap bile vermiyor gerizekalılar o yüzden umudumu hepten kesiyorum
Buse_98 Yagmurben benimde verilmiyor da ısrarla yazıyorum işte bıktım artık hergün bunlara sövmekten nerden bulaştık valla
Canomdacanom Haber varmı Kızlar ya dün mesajda bana Çıkışı yapılacak dedi daha sonra cevap vermedi yine
Buse_98 Canomdacanom canım aynı şeyi banada dediler bu haftaiçi bekliyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama inş gelir
Canomdacanom Bu arada yukarda ayglll hesabı var o benim hesabımı kaybettim de yeniden açtım şimdi kadın gönderilen dedi diye almıyorum da
asyasemin Buse_98 akşam üzeri instagramdan yazmış. Bende verdim işte. Ama salı sabah benim doğumum. Yani yarın herhangi bi paztaneden alacam çikolatamı götürecem yanımda😊
Buse_98 Canomdacanom hayır verildi diyorlar ama kargodan mesaj geldi mi size çıkışının yapıldığına dair
Canomdacanom Buse_98 yok mesaj gelmedi sadece dağıtıma çıkınca Aras kargo ordan dağıtıma çıktı diye geldi
Canomdacanom Buse_98 inşallah canım ben hiç inanmadım dünde okadar mesaj attım herkesin hakkına giriyorsunuz diye baya yazdım bugün geldi inşallah herkesinkini göndermişlerdir