Yagmurben Buse_98 2 aydır aynı yalan onu bile bunda kullanıyor 🤣 1 ay önce de aynı acıtasyonu bana yaptı.. şikayet var da bir sene önce bi kadına da bebeğini kaybettiğini söyleyip oyalamış.. inanılmaz bir oyuncu
Tugceocak Yagmurben evet herkse aynı yalanı söylüyolar vicdan yapalım diye çocugumu düşürdüm diyor hastanedeyim ameliyata alınacağım diyor bana 8 eylülde demişti bu yalanları. Vicdan yapmamızı istiyor bide bu nasıl bir dolandırıcılık cidden yazık yaa
Yagmurben Tugceocak evet evet.. hamileyiz ya annelik duygularımızla onu anlamamızı bekliyor iğrenç bir kadın
Tugceocak Yagmurben valla love çikolatadaki takipçilere bakıp güzeller soyadına sahip herkese bence yazın. Ezgi güzeller adlı kişinin dolandırıcı olduğunu ve akrabasıysanız eğer kendisine ulaşıp paramı iade etmesi gerekiyor diyip mesaj atın. Bana paramı göndermese ben öyle yapacaktım. Belki bu şekilde size dönüş yapıp parayı gönderirler
Yagmurben Buse_98 bende yazdım benimde tek tik oldu.. Ezgi güzeller kendi hesabının profilini de kaldırmış .. yavaş yavaş çikolata hesabı kapanmazsa iyi
asyasemin Buse_98 evet güya bebeğini kaybetmiş ameliyat olmuş beddua etme diye. Ama ortada çikolata yok hala
Yagmurben Kızlar bence bu kadın bizi engelledi bana öyle geliyor .. engellenince fotoğraf yok olmuyor çünkü işletme hesabı asyasemin Buse_98
Buse_98 Yagmurben ya az önce bir kadın almış paylaşmış sayfayı ona yazdım oda dönüş yapmadı neye göre yolluyorlar anlamadım ben bu sayfadan birşey
Ayglll Buse_98 Buse_98 paylaşan kişi de yazmış ciddi sağlık problemleri olduğunu söylemiş ama onunkini gönderebiliyor çünkü onun takipçisi fazla olduğu için gönderdi galiba
asyasemin Benimde 1 ay oldu. Geçen Çarşamba dağıtıma verdik dediler ama inanmıyorum tabi. Şimdi instagramdan beddua ettim. Hafam oldun kanser olsun diye. Bebeğimi kaybettim ameliyat oldum dedi. Demek oda yalanmış😁 ayy ne diyim artık
asyasemin Vede vatsaptan yazdım tek tik oldu sadece. Aradım aradığınız numara kullanılmamaktadır diyor anlayamadım hattı mı kapatmış
Omermom Onceki kullanici adlarina baktım 11 kullanıcı adı degistirmis. Burdan belli dolandırıcı oldukları. Isler duzgun ilerleyen hicbir sayfa 11 kere isim degistirmez.
Omermom Yagmurben hayır ben arastirma icerisindeyim. Sayfadan siparis vermeden once hep onceki kullanıcı adlarına bakarım. Aynı veya benzer isimle yıllardır hizmet veren yerden söylerim. 11 kere kullanıcı adı degistirmek cok fazla
Hdemir1618 Ayglll zamanında ben de yazmışım oraya çikolata yaptıracağım diye iyi ki yaptırmamışım başka bir yerden yaptırdım 3 güne gönderdiler ve çok da güzel yani
asyasemin Ayglll illa İnstagram dan sipariş vermen gerekmez ki. Bazı pastaneler felan da yapıyormuş keşke ben öyle yaptırsaydım parayı kaptırdık malesef
Bramasole Ayglll ben de 38. Haftamda sipariş vermiştim çok korktum yetişmez diye ama hala gelmedi bebiş 😂 miradizayn’dan aldım 3 günde geldi ve soğuk zincir gönderdiler erimemişti hiç. Süslemesi falan harika zaten. Biraz pahalı ama baya kaliteli.
Hdemir1618 Ayglll instagramda cikolatamadeni sayfasından aldım çokta güzel tadı 4 günde elimdeydi . Elinizde görsel varsa uygunsa onu da yapabiliyorlar veya sayfadan istediğin seçebiliyorsunuz benim yaptırdığım bu şekilde
Yagmurben Kızlar var mi ses bu manyak kadından ? Hala mesajlarıma bakmıyor deli olacağım !!! Ayglll asyasemin Buse_98