mervemurat16 Mne001 normal doğumu geçtim direk doğumdan korkuyorum😁 Komple anestezi olmak istiyorum normal doğuramam diye düşünüyorum çünkü daha önce alttan muayene olmuştum doktor vajinamın dar olduğunu söylemişti.
Mne001 tubik7 sagsalim kucağına alırsın benimde son 85 günüm kaldı çok korkuyorum bende Kasım 12 görünüyor
tubik7 Mne001 amin inşallah sen de öyle hayırla kavuş. Senin bebek dönmüş mü ? Benimki kafa yıkarsa hala
Mne001 tubik7 inan bu hafta gidecem kontrole yarın tam 28 haftalık oluyoruz bu aylarda dönüyor mu aşağıya ama uyutmuyor geceleri hep uykusuzum birde çok migdem yanıyor eksiyor ondan da uyumuyorum
tubik7 Mne001 yukarı baskı uyguladığında yanıyormuş midemiz salı da ben doktordaydım 28. Hafta kontrolü için. Bebek henüz donmemiş ama üzülmüyoruz daha vaktimiz çok dedi. 3 hafta sonra tekrar gel kontrole dedi
Mne001 Ben diğer cocuklarimda normal sadece korkum herşeyi bile bile gitmek korkutuyor ama herşeyden geçtim en güzeli en temizi o esnada ayık olup bebeğini o esnada görmek 🤰
sumeyyeee_ Mne001 korkmayın siz ne kadar rahat olursanız doğumda o kadar rahat ilerliyor. Tamamen rahmin kas eylemi☺️