canss_96 İlk bebeğime hamileyim ama bekarken bile hep derdim tek çocuk diye eşim 3 diyor ama ben 1 de kararlıyım 😊😊😊😊
Sedefdinc Yagmur_54_61 valla ben korkmuyorum da çok zorlanıyorum migrenim var reflüm var gücüm kalmadı hiç
Siracinannesi Elenora yeter tabi Allah’tan büyük oğlum akıllı ama diğeri çok fena 😂 belki büyüyünce abiisine çeker 😂
Suyldrmm Oglum var bırtane 🤣5 yaşında asla cocuk ıstemıom diyip ikinciye hamileyim oda kız olacak büyük konuşmak ıstemıom Allah bilir, bu işleri 🤣
Elifeski22 Elenora kesinlikle öyle ilk bebeğimizi kız bekliyorduk olmadı ama olsun eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter ki 😀😍 o yüzden eşiminde 2. Çocuğu isteyeceğini düşünüyorum ama aralarında en az 2-3 yaş fark olmalı ☺️
sedefyrs1101 Elenora Walla 2. Çocukta hayatı sorguladım dank yaptı yani kafama oyüzden düşünmüyorum 😂 Ama tabi ileride 6-7 yaşına geldiklerinde son bi şansımı denerim Allah’ın hakkı 3’tür 😅 Dahası da olmaz zaten yeter şehzade mi doğurcam şimdiden alay konusu oldu zaten 😅
Yigit_Yagiz_Moms Elenora en iyisi canım en az 5 yaş olması. Çünkü kendi kendine yetebiliyor çocuk büyük ölçüde. Hem kardeşini daha bilinçli seviyor benimsiyor. Ayrıca iki küçük bebeğe bakmak gerçekten çok zor. En azından biri anaokuluna gider rahat edersin.