Damlaturkmen Kızlar bu evde paketleme işi yapan varmı ama yaptım güvenilir para kazanıyorum diyen biri ben hiçbir siteye güvenemiyorum aanki beni dolandırcaklar gibi geliyor evdede canım sıkıılıyor çalışmak istiyorum sabun vs paketleme gibi
bbayram Damlaturkmen tamamen dolandırıcılık.. benim 8 yıllık instagram hesabımı çaldılar yılbaşında, evde paketleme işi adı altında yapılan ama içeriği baştan aşağı dolandırıcılık olan birşey bu
Elifnurgkk Damlaturkmen damlacım canım benim paketleme işi falan kalmadı artık sakın güvenme benim sana evden calisabilecegin güzel bir teklifim var instgrmmdn yazarmisin konuşalım detaylı adresimm elifnr_gk 😊
Damlaturkmen bbayram ya ev hanımlarına yönelik bişeyler vardı eskiden artık insanlar o kadar çakalki kolayını bulduğu gibi dolandırmaya başlıyo
Anneseker Damlaturkmen bizim burada dükkanların camına eve iş verilir yazmışlar hep istanbuldaysan bir kaç yerim numarası yazayım yarın bakıp
Sevgi57 Damlaturkmen bence hiçde hayal değil benim bebeğim var dıaşrıda çalışamıyorum evden çalışyorum
Beybyi Rabianurceylan o tür şeyler genelde üst kademeler kazanıyor bizler sadece onlar için pionuz hepsini denedim daha önce
Bnguuu_102 Damlaturkmen annem yapmak istemilti 2-3 yerden dolandırıldı sakın inanma onlara el becerin varsa punch yapabilrisin mesela veya benzer şeyler
Ftm_22 Bnguuu_102 resmen kul hakkına girdin emzikli yeni doğum yapmış kadınım hakkım helal değildir size
Ftm_22 Bnguuu_102 böyle iğrenç bir tabirle beni zan altında bıraktın üç ayların içindeyiz hakkima girdiniz
Bnguuu_102 Ftm_22 Ftm_22 niyeki ben kötü bir şey demek istemedim vallaha kusura bakma kötü bir şey demedim ki ben
Bnguuu_102 Ftm_22 annem dolandırıldı inanma dedim canım kötü bir niyetim falan yoktu gerçekten neden öyle dedin çok üzüldüm ben şuan