_nr_ 9-10. Haftalık gebelikte kız bebek hareket eder mi genelde erkek bebekler erken canlanır derler?
Prens_prenses777 _nr_ şuan hissetmek mümkün değil gaz sancılarını hissedersiniz kendinizi kimi onu hareket saniyosunuzdir ama ilerleyen haftalarda hissedeceksiniz ins bn 24 haftaligim yeni yeni 1 haftadr hissediyorum
_nr_ Meryemtolga ultrason hareketlerinde erkek daha cok çabuk canlanır derler ya o yüzden sordum kız da hareket eder mi diye
_nr_ Bebekbeklrkn yok hayır ultrason hareketlerinden yola cıkarak erkek bebek daha cabuk canlanır derler ya kız bebek de hareket eder mi acaba
Meryemtolga _nr_ Bence hurafe onlar sanmam yani kiz erken erkek zamanini doldurur derler 40 haftayi doldurup hala dogmayan kiz bebisler var.
_nr_ Prens_prenses777 ultrason hareketini soruyorum erkek bebek daha mı önce canlanır kız bebekte hareket eder mi
Prens_prenses777 _nr_ erkek bebek daha çabuk canlaniyor ve cinsiyeti 11. Haftada bile tahmin ediliyor kız bebek geç belli oluyor
Hil7889 Cinsiyetten bağımsız bu konu 8-9. Haftalarda bebekler hareket etmeye baslar kız da olsa erkek de olsa hissedemezsiniz.
Raziyenurx Prens_prenses777 benm bebegim kız 11 haftalıkken belli oldu şimdi 19 haftalıgız bence alakası yok ve doktorlarla alakalı bişey bu