Sezenn_ Pamuk sadece çocuklarım ve ben 🤗🌸 1998 🙋🏻♀️ 2018 👩👧 2023 👩👦 Pazartesi doğum için gün alacağız oğlumda geliyor inşallah 1 hafta 10 güne kadar sağlıcakla inşallah 🥹🙏🏻🌸
Mustafayigitvebeytugannesi Mire yaa hatırlayamadım 🤔 cinsiyet tahmini flan mi yapmıştım gerci artık yapmıyorum kafa yoruyor ve çocuktan vakit bulamıyorum 😊 maşallah Allah’ım analı babalı büyütsün hadi tek kızı olmayan ben mi kaldim ne 🤐
Mustafayigitvebeytugannesi plajterligi hahahsa bana da ceketini atsa hamile kalıyorum 😅 çok Şükür yaz geldi de ceket giymiyor atacak bişey yok şuan üzerime 😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_116 yok kız şimdi orda hakkını yiyemem ikinci oğlum 2 yaşına gelcek bana ev işlerinin hepsinde yardım eder valla 😅 dün baktım çamaşırlıkta ki çamaşırları katlamış yerine yerleştiriyor 😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Damlaalyz Bende ikinci bebeğim 8 aylıkken üçüncüye hamile kalmışım 10 aylık olduğunda 8 haftalık flanmisim sanırım aynıyız 😊 gerçi doğurdum ben 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Pamuk postu kışın açarım “kızlar bilen bilir eşim ceketini attı yine hamileyim acaba dördüncü bebegim sizce kız olacak mı” ahhahsa 😂😂😂