plajterligi Mustafayigitvebeytugannesi yok anam yok bu son ya kocam üfürükçü gibi bana dokunsa hamile kalıyorum yeter acilen kendimi düğümletcem agsjsjsj
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_116 gidiyor desem yalan olur gitmiyor ki 😅😅 hayat gitmemeye devam ederse ben çekip gidecem hashhaa 😂😂😂
Deletedmom_116 Mustafayigitvebeytugannesi ahah işin zor valla kız olsa bı şekilde Minnakta olsa getir götür iş yapar ama erkekler malum Erkek adam avrat işimi yapar algısı var ya 🤣🤣
Mire Mustafayigitvebeytugannesi heyy beni hatırladın mııı kızımı doğurdum benn ☺️❤️ dünya tatlı melek gibi bir kızım oldu melez güzeli
Mustafayigitvebeytugannesi Mire yaa hatırlayamadım 🤔 cinsiyet tahmini flan mi yapmıştım gerci artık yapmıyorum kafa yoruyor ve çocuktan vakit bulamıyorum 😊 maşallah Allah’ım analı babalı büyütsün hadi tek kızı olmayan ben mi kaldim ne 🤐
Mustafayigitvebeytugannesi plajterligi hahahsa bana da ceketini atsa hamile kalıyorum 😅 çok Şükür yaz geldi de ceket giymiyor atacak bişey yok şuan üzerime 😂😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_116 yok kız şimdi orda hakkını yiyemem ikinci oğlum 2 yaşına gelcek bana ev işlerinin hepsinde yardım eder valla 😅 dün baktım çamaşırlıkta ki çamaşırları katlamış yerine yerleştiriyor 😂😂