Aglryz Kızlar 26 haftalığız bebeğim normalde çok hareketli yemeklerden sonra vs mutlaka hissediyorum tekmelerini ama dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ne yapmam gerekir endişelendim açıkcası aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Lionmom1 Aglryz siz çok hareketli bir gün geçirdiyseniz uyuyordur belki😊 tatlı yediniz mi o zaman daha hareketli oluyorlar.
Yenianne7 Aglryz Bir günü bir günlerini tutmuyor bebişlerin. Gözlemle bazen oluyor gece siz yatağa girince başlıyorlar bir iki hafif tekme bile olsa sıkıntı yok demektir
Annesiiiii_ Aglryz Haftamız aynı bende dün bu konuyla ilgili post açmıştım. İki üç gündür hissedemiyordum. Bu gün yerinde durmuyor şükürler olsun ☺️
Aglryz Lionmom1 bende uykusuzdum dün açıkcası ondan dolayı olabilir mi acaba 🥲 dün yemedim tatlı bugün baya bi yiyicem bakalım😂
Aglryz Dün gece bilerek sol tarafıma uzunca bir süre yattım müzik açtım falan ama hiç tekme durumu olmadı 🫤
Aglryz Annesiiiii_ Çok şükür umarım bende hissedebilirim doktoruma gidicem yine de kalp atışlarını duymaya içim ancak o zaman rahat edecek sanırım 🥲